میگو پلو اونم میگو پلو بوشهری از اون غذاهاست که میتونم براش آدم بکشم ولی تا حالا نپخته بودم
دستورشو رو گوکل کردم و براتون اینجا کپی کردم از یه سایتی که متاسفانه در خاطرم نمونده
احتمالا برای چهار نفره
مواد لازم:
برنج: ۴ پیمانه
میگو پاک شده: ۵۰۰ گرم یا بیشتر
سبزی (گشنیز و شنبلیله به نسبت ۱۰۰ گرم گشنیز و ۵۰ گرم شنبلیله؛ مقدار شنبلیله بیشتر نشه چون باعث تلخی میشه)
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سیر: ۲ حبه (یا بیشتر اگه دوست دارید)
زعفران مقداری
نمک، فلفل
پودر زنجبیل
ادویه کاری و تخم گشنیز
طرز تهیه
۱- پیاز را ریز خرد کرده و با سیر خرد شده توی روغن با کمی زردچوبه و تخم گشنیز تفت دهید.
۲- سبزی ها را ریز کنید واضافه کنید و بگذارید تفت بخوره.
۳- میگوهای تمیز شده را هم اضافه کنین و مطابق ذائقهتون نمک و فلفل بزنید (البته اگر از من بپرسید، این غذا هم باید تند باشه و هم متمایل به شوری، این نمکه که در نهایت باعث میشه طعم غذا بیرون بیاد).
۴- کمی پودر زنجبیل با ۱ قاشق زعفران حل شده و کاری بریزید .
۵- هفت الی ۸ دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها، شعله رو خاموش کنید یا تابه/قابلمه رو از روی گاز بردارید چون میگو زیاد تفت بخوره سفت و لاستیکی میشه.
۶- برنج جوشیده رو آبکش کنید و کف قابلمه رو روغن بریزید یکی دو کفگیر برنج ریخته و مواد رو روش بریزید و دوباره برنج، این جوری لایه لایه مخلوط میگو و برنج رو به داخل قابلمه انقال بدین
۷- تا همه مواد و برنج تموم بشه فقط لایه آخر برنج باشه. یعنی میگوها زیر برنج باشن تا دم بکشن.
پینوشت: همه رنگها، رنگ طبیعی خود میگو پلو بوشهری هست، هیچ فیلتری ندادم