میگو پلو بوشهری

میگو پلو اونم میگو پلو بوشهری از اون غذاهاست که میتونم براش آدم بکشم ولی تا حالا نپخته بودم
دستورشو رو گوکل کردم و براتون اینجا کپی کردم از یه سایتی که متاسفانه در خاطرم نمونده
احتمالا برای چهار نفره

مواد لازم:
برنج: ۴ پیمانه
میگو پاک شده: ۵۰۰ گرم یا بیشتر
سبزی (گشنیز و شنبلیله به نسبت ۱۰۰ گرم گشنیز و ۵۰ گرم شنبلیله؛ مقدار شنبلیله بیشتر نشه چون باعث تلخی میشه)
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سیر: ۲ حبه (یا بیشتر اگه دوست دارید)
زعفران مقداری
نمک، فلفل
پودر زنجبیل
ادویه کاری و تخم گشنیز

طرز تهیه
۱- پیاز را ریز خرد کرده و با سیر خرد شده توی روغن با کمی زردچوبه و تخم گشنیز تفت دهید.
۲- سبزی ها را ریز کنید واضافه کنید و بگذارید تفت بخوره.
۳- میگوهای تمیز شده را هم اضافه کنین و مطابق ذائقه‌تون نمک و فلفل بزنید (البته اگر از من بپرسید، این غذا هم باید تند باشه و هم متمایل به شوری، این نمکه که در نهایت باعث میشه طعم غذا بیرون بیاد).
۴- کمی پودر زنجبیل با ۱ قاشق زعفران حل شده و کاری بریزید .
۵- هفت الی ۸ دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها، شعله رو خاموش کنید یا تابه/قابلمه رو از روی گاز بردارید چون میگو زیاد تفت بخوره سفت و لاستیکی میشه.
۶- برنج جوشیده رو آبکش کنید و کف قابلمه رو روغن بریزید یکی دو کفگیر برنج ریخته و مواد رو روش بریزید و دوباره برنج، این جوری لایه لایه مخلوط میگو و برنج رو به داخل قابلمه انقال بدین
۷- تا همه مواد و برنج تموم بشه فقط لایه آخر برنج باشه. یعنی میگوها زیر برنج باشن تا دم بکشن.

پی‌نوشت: همه رنگها، رنگ طبیعی خود میگو پلو بوشهری هست، هیچ فیلتری ندادم

شاید برای دسر، دوست داشتید یه چیزکیک از این لینک درست کنید

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.