ترشی آلبالو

ترشی آلبالو

ترشی آلبالو نوبره والا، ما تا حالا فقط مربای آلبالو شنیده بودیم!!

موادلازم
آلبالو :‌ یک کیلوگرم
نمک وسرکه :‌ به اندازه کافی
طرز تهیه
آلبالوها را تمیز می کنیم ، در صافی ریخته ومقداری نمک به آن می زنیم ، چند ساعت می گذاریم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادی می ریزیم و‌‌ ظرف را از سرکه پر می‌کنیم . باید در ظرف را محکم ببندیم ودرجای خنک نگهداری کنیم .
کاری از: مریم اسلامی نژاد
نویسنده کتاب طباخی مریم بانو

چهار روش تهیه ترشی آلبالو رو از این لینک ببینید و با این دستور تهیه، مقایسه کنین

5 Replies to “ترشی آلبالو”

  1. واقعا نشنیده بودی؟
    اتفاقا تصور ترشی البالو از مرباش اسون تره

  2. ma kho khoshkokesham dasoon berese chetar mokhorem

  3. لازم هم نیستم says:

    می توانستید قبل از تعجب, امتحانی بکنید!

  4. بابا اینو دیگه من هم شنیده بودم !! از تو بعیده…

  5. خیلی جالبه که تا حالا نشنیدی ، لابد ترش و مربای زرشک هم نخوردی، یا مربای خیار. جدی می گم همه شون خیلی خوشمزه هستند. امتحان کن.

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.