ترشی آلبالو

مربای آلبالو شنیده بودیم ولی ترشی آلبالو نوبره والا!!

موادلازم
آلبالو :‌ یک کیلوگرم
نمک وسرکه :‌ به اندازه کافی
طرز تهیه
آلبالوها را تمیز می کنیم ، در صافی ریخته ومقداری نمک به آن می زنیم ، چند ساعت می گذاریم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادی می ریزیم و‌‌ ظرف را از سرکه پر می‌کنیم . باید در ظرف را محکم ببندیم ودرجای خنک نگهداری کنیم .
کاری از: مریم اسلامی نژاد
نویسنده کتاب طباخی مریم بانو

5 پاسخ به “ترشی آلبالو”

  1. واقعا نشنیده بودی؟
    اتفاقا تصور ترشی البالو از مرباش اسون تره

  2. ma kho khoshkokesham dasoon berese chetar mokhorem

  3. لازم هم نیستم میگویند:

    می توانستید قبل از تعجب, امتحانی بکنید!

  4. بابا اینو دیگه من هم شنیده بودم !! از تو بعیده…

  5. خیلی جالبه که تا حالا نشنیدی ، لابد ترش و مربای زرشک هم نخوردی، یا مربای خیار. جدی می گم همه شون خیلی خوشمزه هستند. امتحان کن.

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.