کراست
کراست رو مطابق کراست تارت سیب آماده کنید
فیلینگ
مواد لازم برای فیلینگ:
پوره کدو حلوایی ۵۰۰ گرم (دو پیمانه)
تخم مرغ (همزده) ۴ عدد
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)
خامه ۱/۴ و ۱ پیمانه (۳۰۰ گرم)
آرد ۱/۲ و ۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
میخک ۱/۸ قاشق چای خوری
خامه برای تزئین
طرز تهیه فیلینگ:
۱- برای کراست به اندازه ی دستور تارت سیب، نصف مقدار مواد فوث کافیست
۲- فر را در دمای ۱۵۰ درجه یانتی گراد گرم کنید
۳- پوره ی کدو حلوایی + شکر قهوه ای + تخم مرغ + خامه + آرد + دارچین + جوز + زنجبیل + میخک را مخلوط کنید
۴- مواد را روی خمیر تارت (نپخته) که در قالب پهن شده بریزید
۵- با یک لایه همیر، روی آن را بپوشانید
۶- در وسط تارت یک منفذ ایجاد کنید
۷- ۴۵-۵۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که دور تارت قهوه ای رنگ شود
نوش جان
من اصلا استعداد شیرینی پزی ندارم البته فرمون هم قدیمی است و کسی طرز کارش را درست بلد نیست ولی لذت بردم از وصفش. وصف العیش نصف العیش!
🙂