فاطمه تیر افکن – مجله هنر آشپزی
مواد لازم برای خوراک لوبیای یونانی با پنیر لیقوان:
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
روغن: به میزان لازم
گوجه فرنگی خرد شده: ۳۰۰ گرم
برگ بو: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به دلخواه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
لوبیا قرمز پهن و پخته: ۳ لیوان
پنیر لیقوان: ۱۰۰ گرم
آب پرتقال: ۱ لیوان
طرز تهیه خوراک لوبیای یونانی با پنیر لیقوان:
آب پرتقال و گوجه فرنگی را پوره کنتید. لوبیا قرمز پخته را به مواد اضافه کنید. پیاز و سیر را داخل ماهیتابه تفت دهید تا کمی طلایی شود. بعد بقیه مواد را بهجز پنیر لیقوان، داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید کمی جا بیفتد. سپس برگ بو و مقداری شکر به آن بیفزایید. در آخر کار، پنیر را روی مواد بریزید و بگذارید پنیر، آب شود. یادتان باشد برگ بو را از غدا دربیاورید.
غدا آماده است؛ آن را در ظرف بکشید و سرو کنید.
نکته:
اگر لوبیا قرمز پهن در دسترس نداشتید، می توانید از لوبیا قرمز معمولی لستفاده کنید.
با ذائقه من که اصلا سازگاری نداره، امیدوارم که شما خوشتون بیاد!!
منم فکر کنم زیاد خوشم نیاد!!!
اینایی که گفتی هر کی بخوره زنده از w.c, در نمیاد که!!