فرنی با نشاسته

روش تهیه “فرنی با نشاسته”، عینا از ماهنامه “هنر آشپزی”، شماره ۳۵ (شهریور ۸۶) به قلم “مریم جدی” نقل می شود. امیدوارم خوشتون بیاد.

نشاسته ۱ پیمانه آب سرد ۱ پیمانه شیر ۴ پیمانه شکر یک و نیم پیمانه گلاب نصف پیمانه مغز هل کوبیده یک قاشق مرباخوری نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل کنید. نشاسته حل شده را با دو پیمانه شیر مخلوط کرده و روی آتش ملایم بگذارید و با قاشق چوبی آن را به هم بزنید تا گلوله نشود. بقیه شیر ر به تدریج با نشاسته مخلوط کنید و مرتب به هم بزنید. سپس شکر، گلاب و مغز هل کوبیده را به آن بیفزایید و بهم بزنید، وقتی خوب غلیظ شد آن را امتحان کنید یعنی با کفگیر روی آن خطی بکشید؛ اگر جای کفگیر به جا ماند، فرنی آماده است. سپس آن را در ظرف های یک نفره یا یک ظرف بزرگ بریزید و با خلال پسته تزیین کنید. در صورت تمایل می توانید به جای هل کوبیده از نصف قاشق چای خوری وانیل استفاده کنید.

One thought on “فرنی با نشاسته

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

پس از نوشتن متن بر روی تصویر سمت راست کلیک کنید تا کلمات فینگلیش به فارسی تبدیل شوند.