فرنی با نشاسته

روش تهیه “فرنی با نشاسته”، عینا از ماهنامه “هنر آشپزی”، شماره ۳۵ (شهریور ۸۶) به قلم “مریم جدی” نقل می شود. امیدوارم خوشتون بیاد.


مواد لازم
نشاسته ۱ پیمانه
آب سرد ۱ پیمانه
شیر ۴ پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
مغز هل کوبیده یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل کنید. نشاسته حل شده را با دو پیمانه شیر مخلوط کرده و روی آتش ملایم بگذارید و با قاشق چوبی آن را به هم بزنید تا گلوله نشود. بقیه شیر ر به تدریج با نشاسته مخلوط کنید و مرتب به هم بزنید.
سپس شکر، گلاب و مغز هل کوبیده را به آن بیفزایید و بهم بزنید، وقتی خوب غلیظ شد آن را امتحان کنید یعنی با کفگیر روی آن خطی بکشید؛ اگر جای کفگیر به جا ماند، فرنی آماده است. سپس آن را در ظرف های یک نفره یا یک ظرف بزرگ بریزید و با خلال پسته تزیین کنید.
نکته
در صورت تمایل می توانید به جای هل کوبیده از نصف قاشق چای خوری وانیل استفاده کنید.

  • sara

    mersi azizam ali bud