براتون سالاد لبو آوردم
ترکیب مزه لبو و پنیر فتا و جعفری
من هیچ نمک یا فلفلی به این سالاد لبو نزدم
لبو رو هم تو فر درست کردم
چغندرهای ریز رو انتخاب کنین، بشورید، بپیچید تو فویل
کف سینی فر هم فویل بندازید که هیچ کثیف کاری نداشته باشبد
با حرارت دویست درجه بذارید یک تا دو ساعت بسته به توان فرتون، تبدیل به لبو میشه
پوست لبو رو بگیرید و مربعی خرد کنید
پنیر فتا رو هم همین طور
جعفری هم کمی خرد و با هم، همهچیزو مخلوط کنین
غوغایی میشه از رنگ اون طیف بنفش قشنگی که لبو به پنیر میده
فقط یه نکته که من بار دیگه که درست کنم، بهش روغن زیتون میزنم، به نظرم بهتر میشه
نوش جان
پینوشت: ممنون از شف طیبه برای دستور تهیه