کتاب «هنر آشپزی» بانو «رزا منتظمی» را که ورق زدم، به گمانم رسید که دیگر هیچ کتابی نخواهم دید که انقدر دقیق و جدی و منظم با این مقوله برخورد کرده باشد تا اینکه کتاب «مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز» نوشته «نجف دریا بندری» را هدیه گرفتم.
کتاب «هنر آشپزی» کتابی است که یک آشپز چیره دست با نهایت دقت و با رعایت کامل اصول مرجع نویسی، نگاشته است. مستطاب اما کتابی است که یک مترجم و محقق فلسفه با دید فلسفی و موشکافانه، به بحث آشپزی پرداخته و نه تنها بساری دستورهای پخت بلکه ریشه ها و تاریخچه ی آشپزی را نیز بررسی کرده است.
از خواندنش لذت می برید.