این اون مدل کشمشیه که همه دوستش دارن
احتمالا قبلا هم دیدینش ولی امروز میخوام طرز تهیهشو بگم بهتون
این مدل از قبلی تازکتر و تردتره
مواد اولیه:
کره، آرد، شکر، کشمش پلویی: هر کودوم صد و بیست و پنج گرم
تخم مرغ: سه عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری (قاشق چایخوری از استاندارد شیرینی پزی)
طرز تهیه:
کره + شکر، با همزن برقی مخلوط شود
تخم مرغها دانه دانه اضافه با همزن برقی زده شود تا یکی یکی جذب شود و در نهایت یکدست و کرمی متمایل به سفید شود
وانیل اضافه و مخلوط شود
آرد اضافه و با لیسک مخلوط شود
کشمش اضافه و با لیسک مخلوط شود
فر با دمای صد و پنجاه درجه از قبل گرم شود
روی سینی فر، کاغذ روغنی انداخته و با قاشق خمیر را به اندازه سکه با کمی فاصله از هم قرار داده و در فر بگذارید تا دور آن طلایی شود
دیگه آماده شد
لذتشو ببرید