طرز تهیه شیرینی کشمشی


این اون مدل کشمشی‌ه که همه دوستش دارن
احتمالا قبلا هم دیدینش ولی امروز میخوام طرز تهیه‌شو بگم بهتون
این مدل از قبلی تازک‌تر و تردتره

مواد اولیه:
کره، آرد، شکر، کشمش پلویی: هر کودوم صد و بیست و پنج گرم
تخم مرغ: سه عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری (قاشق چایخوری از استاندارد شیرینی‌ پزی)

طرز تهیه:
کره + شکر، با همزن برقی مخلوط شود
تخم مرغ‌ها دانه دانه اضافه با همزن برقی زده شود تا یکی یکی جذب شود و در نهایت یکدست و کرمی متمایل به سفید شود
وانیل اضافه و مخلوط شود
آرد اضافه و با لیسک مخلوط شود
کشمش اضافه و با لیسک مخلوط شود
فر با دمای صد و پنجاه درجه از قبل گرم شود
روی سینی فر، کاغذ روغنی انداخته و با قاشق خمیر را به اندازه سکه با کمی فاصله از هم قرار داده و در فر بگذارید تا دور آن طلایی شود
دیگه آماده شد
لذتشو ببرید

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.