کیک خوشمزه و آسونی هست و رویه ی مرنگ، خودش به جور تزئینه
مواد لازم برای کیک:
کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
آرد یک پیمانه + نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری + نصف قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
گردو خرد شده دو سوم پیمانه
کاکائو یک قاشق غذا خوری
آب جوش یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای مرنگ:
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند دو قاشق غذا خوری
آب لیمو یک قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
خلال بادام دو قاشق غذا خوری
نمک یک پر
رنده ی پوست لیمو کمی
طرز تهیه کیک:
۱- زرده و سفیده را از هم جدا کنید،
۲- کره (روغن) + شکر + وانیل با هم زن برقی بزنید تا سفید شود،
۳- زرده های تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده و با همزن بزنید تا کاملا جذب شوند،
۴- آب حوش را به مخلوط بالا اضافه کرده و با همزن بزنید،
۵- آرد + بکینگ پودر + کاکائو یه بار الک کنید،
۶- گردو را به مخلوط بالا اضافه کرده و با لیسک بهم بزنید،
۷- سفیده + نمک را بهم بزنید تا کاملا سفت شود،
۸- آرد را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید،
۹- سفیده را هم به مخلوط اضافه کنید و
۱۰- در قالب ریخته و به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
طرز تهیه مرنگ:
۱- سفیذ را با همزن برقی بزنید تا سفت شود،
۲- پودر قند+آب لیمو+ وانیل + رنده پوست لیمو را اضافه و با همزن بزنید،
۳- کیک که سرد شد، مرنگ را روی آن بریزید و به آن حالت دهید،
۴- روی مرنگ، خلال یا پرک بادام بپاشید و
۵- برای چند دقیقه مجددا در فر قرار دهید تا روی مرنگ قهوه ای رنگ شود.
نوش جان!