عکاس خانه موسیو آنتوان!

 

چیزکیک؛ یک مخلوط خوشمره و عالی!

دستور تهیه ای که در ادامه می آید ترکیبی از چندین دستور چیز کیک است؛ مخلوط پنیر از دستور بانو رزا منتظمی برداشته شده که راز موفقیتش نیز همان است! حتی اگر چیز کیک دوست ندارید، این یکی را امتحان کنید، پشیمان نمی شوید!


مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور ساده یا وانیلی: ۲ بسته
کره: ۱۵۰ گرم
خامه: ۲۵۰ گرم
شکر: ۶ قاشق غذا خوری
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم (یک بسته ی کامل کاله مناسب است)
وانیل ½ قاشق چایخوری
ژله به طعم دلخواه در صورت تمایل برای تزئین (در تصویر ۱ از ژله آلوورا استفاده شده است)
مربای دلخواه در صورت تمایل برای تزئین (در تصویر ۲ از مربای تمشک استفاده شده است)
طرز تهیه بیسکوییت زیرین:
۱٫ تمام دو بسته بیسکوییت به جز دو تا سه تکه را پودر کنید و با کره که از قبل روی حرارت غیر مستقیم ذوب شده، مخلوط کنید.
۲٫ خمیر حاصل را در کف یک قالب کمربندی، پرس کنید.
۳٫ قالب را حداقل نیم ساعت درون یخچال قرار دهید
طرز تهیه مواد رویی:
۴٫ پنیر ماسکارپونه را در ظرفی هم بزنید تا کمی نرم شود
۵٫ در ظرفی جداگانه خامه + شکر + وانیل را مخلوط کنید و آنقدر با همزن به هم بزنید تا رد همزن روی خامه بماند
۶٫ خامه و پنیر را کاملا مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود
۷٫ سفیده تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کاملا پف کند و از ظرف نریزد
۸٫ سفیده را با مواد فوق مخلوط کنید؛ خیلی به هم نزنید که پف سفیده بخوابد تنها در حد مخلوط شدن
۹٫ مواد حاصل را روی بیسکوییت هایی که از قبل آماده کرده اید بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید
۱۰٫ قالب را حدود ۱ ساعت در یخچال قرار دهید
۱۱٫ چیز کیک آماده است اما می توانید از مربا یا ژله برای تزئین آن استفاده کنید
۱۲٫ توجه کنید در صورتی که روی پیز کیک، ژله می ریزید، ابتدا مقدار کمی از مخلوط را اضافه کنید در حدی که یک لایه روی مخلوط پنیر ایجاد کند. بعد از اینکه این لایه داخل پخچال بست، بقیه ی مخلوط را اضافه کنید و در یخچال بگذارید که ببندد. در غیر این صورت خامه و مخلوط قاطی شده و بعد از اینکه ژله بست، شکل ظاهری را کمی به هم می ریزد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *