خوراک مرغ یونانی

آنچه در تصویر میبینین نوعی مرغ یونانی با یک مدل سیب‌زمینی گریله
مرغ رو اینجوری میتونین درست کنین:
نصف سینه مرغ پوست‌گرفته یا بیشتر؛ خورشتی طور تکه شده رو کمی در روغن زیتون تف بدید به شکلی که فقط رنگش عوض بشه، قصد پختنشو الان نداریم
بذاریدش کنار و توی همون تابه یه پیاز درشت که نگینی خرد کردین رو طلایی کنید، ممکنه لازم بشه روغن اضافه کنین
۴۵۰ گرم ماست یونانی + دو عدد تخم مرغ +دو قاشق غذاخوری آرد سفید+۵۵ گرم پنیر فتا +دو قاشق غذاخوری شوید خرد شده+سه شاخه برگ نعنای تکه تکه شده+سه حبه سیر له شده رو در یک کاسه مخلوط کنین
مرغ و پیاز رو ته ظرفی که بشه گذاشت توی فر، پهن کنید و مخلوط بالا رو بریزید روش و بعد نصف پیمانه پنیر رنده شده پارمزان روش بپاشید
ظرف را داخل فری که در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد از قبل گرم کردید، بذارید حدودا ۴۵ دقیقه تا اینکه روش طلایی بشه


و برای سیب زمینی
سیب زمینی ریز رو با پوست یا اگر دوست ندارید بدون پوست، چند قاچ کرده، نمک و فلفل و آویشن و سرکه بالزامیک و روغن زیتون بزنید و یه ربع، بیست دقیقه بذارید توی فر
بعدش به اون قارچی که درشت خرد کردین به اضافه همه اون موادی که برای سیب زمینی‌ها گفتم اضافه کنید و دوباره همون قدر بذارید تو فر
دفعه دوم اگر روش فویل بکشید بهتر پخته میشه
نوش جان


پی‌نوشت: پیمانه و قاشق ها پیمانه و قاشق های استاندارد شیرینی‌ پزی و آشپزی هستن

پی‌نوشت ۲: این غذا رو بلافاصله بعد از پخت، سرو و نوش جان کنید، گرم کردن دوباره از کیفیتش کم میکنه

پی‌نوشت ۳: عکس دوم جلد کتابیه که از روش اینارو درست کردم و سالها پیش از خیابون انقلاب خریدم

0

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.