شیرینی کشمشی

این اون مدل شیرینی کشمشی نیست که همیشه درست می‌کنم و تقریباً همه دوستش دارن
این مدلیه که سر کلاس شیرینی پزی بهم یاد دادن و مزه سنتی خیلی خوبی داره
اگر از شیرینی کشمشی‌های سر خیابون مقصود بیک خورده باشید، شبیه همونه
دستور اون مدل همیشگی‌مو بعدا براتپن پست میکنم

مواد لازم:

روغن جامد یا کره، صد گرم (یک دوم پیمانه)
پودر قند، دویست گرم
تخم مرغ، دو عدد
وانیل، یک چهارم قاشق چایخوری
کشمش، یک دوم پیمانه
گلاب، یک قاشق سوپخوری
آرد، صد و پنجاه گرم

طرز تهیه:
پودر قند + روغن؛ بادهمزن دستی زده شود
وانیل + تخم مرغ + گلاب + کشمش؛ همزده شود
دو مخلوط بالا را مخلوط کنید
آرد را اضافه کنید، کمی مخلوط کنید
به شکل سکه روی سینی فر که کف آن با کاغذ روغنی پوشانده شده در فری که با دمای صد و پنجاه درجه سانتیگراد از قبل کرم شده قرار داده شود
یک ربع در فر تا دور آن طلایی شود

پی‌نوشت۱: قاشق‌ها و پیمانه‌های دستور پخت، پیمانه‌‌ها و قاشق‌های استاندار شیرینی پزیه

پی‌نوشت ۲: من پودر قند نداشتم و بجای شکر ریختم، یه کن بافتش زبرتر شده و همچنین شیرین‌تر شده

0

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.