میگو پلو بوشهری

میگو پلو از اون غذاهاست که میتونم براش آدم بکشم ولی تا حالا نپخته بودم
این مدل بوشهریه که دستورشو براتون اینجا کپی کردم از یه سایتی
احتمالا برای چهار نفره

مواد لازم:
برنج: ۴ پیمانه
میگو پاک شده: ۵۰۰ گرم یا بیشتر
سبزی (گشنیز و شنبلیله به نسبت ۱۰۰ گرم گشنیز و ۵۰ گرم شنبلیله؛ مقدار شنبلیله بیشتر نشه چون باعث تلخی میشه )
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سیر: ۲ حبه (یا بیشتر اگه دوست دارید)
زعفران مقداری
نمک، فلفل
پودر زنجبیل
ادویه کاری و تخم گشنیز

طرز تهیه
۱- پیاز را ریز خرد کرده و با سیر خرد شده توی روغن با کمی زردچوبه و تخم گشنیز تفت دهید.
۲- سبزی ها را ریز کنید واضافه کنید و بگذارید تفت بخوره.
۳- میگوهای تمیز شده را هم افزوده و نمک و فلفل بزنید.
۴- کمی پودر زنجبیل با ۱ قاشق زعفران حل شده و کاری بریزید .
۵- هفت الی ۸ دقیقه بعد از اضافه کردن میگوها خاموش کنید چون میگو زیاد تفت بخوره سفت و لاستیکی میشه.
۶- برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را روغن بریزید یکی دو کفگیر برنج ریخته و مواد رو روش بریزید و دوباره برنج و …
۷- تا همه مواد و برنج تموم بشه فقط لایه آخر برنج باشه. یعنی میگوها زیر برنج باشن تا دم بکشن.

پی‌نوشت: همه رنگها، رنگ طبیعی غذاست، هیچ فیلتری ندادم

0

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.