Il faut manger!

image

رستوران های فرانسوی هرگز به اندازه رستوران های ایتالیایی در ایران محبوب نشدند
یکی از دلایلش هم گرانقیمت بودن محصول آشپزی فرانسوی در عین کم حجم بودن است. از آن طرف هم ماده ی اصلی غذاهای ایتالیایی خمیر است؛ ارزان و سیر کننده!!
همین است که انبوهی از رستوران های ایتالیایی داریم و یک چندم آن رستوران فرانسوی!
در ادامه بخونید از کودک فهیم در مورد رستوران های فرانسوی
رستوران پاریس
در مورد این رستوران قبلا نوشته ام، اما سراغ آرشیو وبلاگ نروید، رستوران پاریسی که در موردش نوشتم تعطیل شده و الان شده رستوران ته دیگ
رستوران ورسای
یک رستوران بزرگ و لوکس که دکوری شاید به سبک دوران لویی ها دارد! سقف هایش هم نقاشی شده، یک بالکن دلباز و زیبا هم دارد
رفتار پرسنل بسیار حرفه ای و میز و صندلی هایش هم très chic. غذا هم خوب است. سالاد فتوش و استیک بسیار خوب اما دک و پز و چیدمان غذا از طعم غذا بسیار بهتره
محل: گاندی شمالی؛ جنب بازار سرخه
رستوران شایلوت
رستوران شایلوت شاید تنها رستوران فرانسوی غرب تهران است البته تهران-پاریس هم در سعادت آباد داریم.
شایلوت رستوران خوبی است. دنج و آرام است با دکوراسیونی کمتر غلو شده از ورسای. استیکش هم خوشمزه تر از ورسای است اما سالاد و نوشیدنی و رفتار پرسنل و تزیین غذای ورسای بهتر است.
البته از من بپرسید میگویم مهم استیک خوشمزه است، شایلوت را انتخاب کنید.
آدرس: اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، حدفاصل خیابان ۱۷ و ۱۹
پی نوشت: کلاس قیمت هر سه رستوران لوکس است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *