قنادی کودک فهیم – تارت کدو حلوایی

Pumpkin Pie Tart تارت کدو حلوایی

کراست

کراست رو مطابق کراست تارت سیب آماده کنید

فیلینگ

مواد لازم برای فیلینگ:

پوره کدو حلوایی                    ۵۰۰ گرم (دو پیمانه)

تخم مرغ (همزده)                  ۴ عدد

شکر قهوه ای                        ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)

خامه                                    ۱/۴ و ۱ پیمانه (۳۰۰ گرم)

آرد                                      ۱/۲ و ۱ قاشق غذا خوری

دارچین                                  ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل                                  ۱/۴  قاشق چای خوری

جوز هندی                              ۱/۴  قاشق چای خوری

میخک                                   ۱/۸ قاشق چای خوری

خامه                                      برای تزئین

طرز تهیه فیلینگ:

۱- برای کراست به اندازه ی دستور تارت سیب، نصف مقدار مواد فوث کافیست

۲- فر را در دمای ۱۵۰ درجه یانتی گراد گرم کنید

۳- پوره ی کدو حلوایی + شکر قهوه ای + تخم مرغ + خامه + آرد + دارچین + جوز + زنجبیل + میخک را مخلوط کنید

۴- مواد را روی خمیر تارت (نپخته) که در قالب پهن شده بریزید

۵- با یک لایه همیر، روی آن را بپوشانید

۶- در وسط تارت یک منفذ ایجاد کنید

۷- ۴۵-۵۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که دور تارت قهوه ای رنگ شود

نوش جان

2 thoughts on “قنادی کودک فهیم – تارت کدو حلوایی

  1. من اصلا استعداد شیرینی پزی ندارم البته فرمون هم قدیمی است و کسی طرز کارش را درست بلد نیست ولی لذت بردم از وصفش. وصف العیش نصف العیش!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *