قنادی کودک فهیم – تارت کدو حلوایی

Pumpkin Pie Tart تارت کدو حلوایی

کراست

کراست رو مطابق کراست تارت سیب آماده کنید

فیلینگ

مواد لازم برای فیلینگ:

پوره کدو حلوایی                    ۵۰۰ گرم (دو پیمانه)

تخم مرغ (همزده)                  ۴ عدد

شکر قهوه ای                        ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)

خامه                                    ۱/۴ و ۱ پیمانه (۳۰۰ گرم)

آرد                                      ۱/۲ و ۱ قاشق غذا خوری

دارچین                                  ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل                                  ۱/۴  قاشق چای خوری

جوز هندی                              ۱/۴  قاشق چای خوری

میخک                                   ۱/۸ قاشق چای خوری

خامه                                      برای تزئین

طرز تهیه فیلینگ:

۱- برای کراست به اندازه ی دستور تارت سیب، نصف مقدار مواد فوث کافیست

۲- فر را در دمای ۱۵۰ درجه یانتی گراد گرم کنید

۳- پوره ی کدو حلوایی + شکر قهوه ای + تخم مرغ + خامه + آرد + دارچین + جوز + زنجبیل + میخک را مخلوط کنید

۴- مواد را روی خمیر تارت (نپخته) که در قالب پهن شده بریزید

۵- با یک لایه همیر، روی آن را بپوشانید

۶- در وسط تارت یک منفذ ایجاد کنید

۷- ۴۵-۵۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که دور تارت قهوه ای رنگ شود

نوش جان

2 پاسخ به “قنادی کودک فهیم – تارت کدو حلوایی”

  1. من اصلا استعداد شیرینی پزی ندارم البته فرمون هم قدیمی است و کسی طرز کارش را درست بلد نیست ولی لذت بردم از وصفش. وصف العیش نصف العیش!

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.