قنادی کودک فهیم – کیک آناناس برگردان

Pineapple Upside Down Cake کیک آناناس برگردان

 

کیک آناناس برگردان
مواد لازم برای کیک:
کره یا روغن ۶۵ گرم
شکر ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آب کمپوت آناناس ۱/۳ پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای رویه:
کره ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه)
شکر ۱/۳  پیمانه
کمپوت آناناس حلقه ای ۱ قوطی
کمپوت گیلاس و آلبالو مقداری
مغز گردو مقداری

طرز تهیه کیک:
کره + شکر + وانیل با همزن برقی زده شود.
تخم مرغ به مخلوط بالا اضافه و با همزن برقی زده شود.
نمک به مخلوط بالا اضافه و مخلوط شود.
رنده پوست پرتقال به مخلوط بالا اضافه و مخلوط شود.
آرد + بکینگ پودر جداگانه با هم مخلوط شود.
مخلوط آرد به مخلوط روغن اضافه و کمی با همزن برقی زده شود و در ادامه با لیسک مخلوط شود.
در آخر آب کمپوت اضافه و مخلوط شود.

طرز تهیه رویه:
کره + شکر در ته قالبی که کیک قرار است در آن پخته شود، کارامل شود.
حلقه های آناناس، دانه های کمپوت گیلاس و آلبالو و مغز گردو را روی کارامل چیده شود

مخلوط کیک را روی موادی که ته قالب چیده شده، ریخته و در فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد، گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت، کیک را در ظرف برگردانید.

* چون کارامل با کره تهیه شده است معمولا به آسانی از قالب جدا می شود. برای اطمینان می توانید آن را در قالب تقلون تهیه کنید. شخصا با قالب غیر تفلون مشکلی نداشتم و کیک کاملا برگشته است.

نوش جان

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *