قنادی کودک فهیم – کیک گردویی با رویه مرنگ

کیک خوشمزه و آسونی هست و رویه ی مرنگ، خودش به جور تزئینه

Cake

مواد لازم برای کیک:

کره یا روغن جامد                                                  ۱۰۰ گرم

شکر                                                                  نصف پیمانه

تخم مرغ                                                            ۵ عدد

آرد                                                                    یک پیمانه + نصف پیمانه

بکینگ پودر                                                      یک قاشق چایخوری + نصف قاشق چایخوری

وانیل                                                               یک چهارم قاشق چایخوری

گردو خرد شده                                                  دو سوم پیمانه

کاکائو                                                             یک قاشق غذا خوری

آب جوش                                                       یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای مرنگ:

سفیده تخم مرغ                                                ۲ عدد

پودر قند                                                          دو قاشق غذا خوری

آب لیمو                                                          یک قاشق چایخوری

وانیل                                                             یک هشتم قاشق چایخوری

خلال بادام                                                      دو قاشق غذا خوری

نمک                                                            یک پر

رنده ی پوست لیمو                                         کمی

 

طرز تهیه کیک:

۱- زرده و سفیده را از هم جدا کنید،

۲- کره (روغن) + شکر + وانیل  با هم زن برقی بزنید تا سفید شود،

۳- زرده های تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده و با همزن بزنید تا کاملا جذب شوند،

۴- آب حوش را به مخلوط بالا اضافه کرده و با همزن بزنید،

۵- آرد + بکینگ پودر + کاکائو یه بار الک کنید،

۶- گردو را به مخلوط بالا اضافه کرده و با لیسک بهم بزنید،

۷- سفیده + نمک را بهم بزنید تا کاملا سفت شود،

۸- آرد را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید،

۹- سفیده را هم به مخلوط اضافه کنید و

۱۰- در قالب ریخته و به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

 

Cake2

طرز تهیه مرنگ:

۱- سفیذ را با همزن برقی بزنید تا سفت شود،

۲- پودر قند+آب لیمو+ وانیل + رنده پوست لیمو را اضافه و با همزن بزنید،

۳- کیک که سرد شد، مرنگ را روی آن بریزید و به آن حالت دهید،

۴- روی مرنگ، خلال یا پرک بادام بپاشید و

۵- برای چند دقیقه مجددا در فر قرار دهید تا روی مرنگ قهوه ای رنگ شود.

 

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.