قنادی کودک فهیم

«دوناتس»

دوناتس

شخصا دوناتس را کاملا شیرینی نمی دانم، نه چندان شکیل است و نه چندان شیرین، اما نان صبحانه ای دلچسب است به همراه یک لیوان شیر، یک فنجان چای یا قهوه..

(این دستور از کتاب هنر آشپزی، نوشته بانو رزا منتظمی گرفته شده است)
مواد لازم:
آرد، ۴ پیمانه (نیم کیلو)
تخم مرغ، ۲ عدد
شکر، نصف پیمانه سرخالی، ۱۰۰ گرم
روغن آب کرده، ۴ قاشق سوپخوری، ۱۰۰ گرم
ماست غلیظ، یک پیمانه سرخالی
جوش شیرین، نصف قاشق مرباخوری
بکینگ پودر، ۲ قاشق مرباخوری
نمک، نصف قاشق چایخوری
دارچین، دو قاشق سوپخوری
پودر قند، ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱- تخم مرغ + روغن+ شکر، مخلوط تا کاملا سفید شود
۲- جوش شیرین + بکینگ پودر + نمک در ماست حل شود
۳- دو مخلوط بالا با هم مخلوط و آرد کم کم اضافه شود
۴- خمیری تهیه شود که نه شل و نه سفت، نه چسبان و نه خشک و سفت باشد
۵- خمیر را پوشانده، دو، سه ساعت بماند
۶- خمیر را روی یک سطح صاف به قطر ۱ سانتی متر باز می کنیم
۷- به صورت حلقه هایی با حلقه های کوچکتر در وسط قالب بزنید
۸- در روغن فراوان و حرارت ملایم، سرخ شوند تا دو طرف آن طلایی و کاملا پف کند
۹- در صافی ریخته تا روغن اضافه جدا شود
۱۰- روی دوناتس ها را بنا به ذائقه و سلیقه با پودر قند، دارچین و پودر پسته یا شکلات آب کرده روی بخار آب، تزنیین کنید
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.